Mijn trots

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens op deze aarde te maken krijgt met angsten.
Ook ik heb deze ervaren, nl de angst om mijn ouders te verliezen.

Mijn voorgevoel was het meest gericht naar mijn vader, omdat hij ook zo gevoelig was vond ik hem altijd erg kwetsbaar en wilde hem zoveel mogelijk beschermen.
Toen mijn vader problemen kreeg met zijn gezondheid en ik een voorgevoel had wat het zou kunnen zijn, heb ik dit alleen met mijn moeder besproken, mijn gave was toen voor mij nog onbekend.
16 september 2003 werd een zwarte dag in mijn leven en werd mijn voorgevoel/angst bevestigd, mijn vader zou niet meer beter worden.

Tsja en hoe moet je je eigen vader onder ogen komen die weet dat hij niet lang meer bij ons zou zijn, wat moet je zeggen, hoe moet je kijken, dit mag niet, dit kan niet.
Op 5 november is hij in het bijzijn van mij en mijn moeder aan zijn laatste reis begonnen.
Gelukkig heb ik de kracht gekregen om alle voorbereidingen voor deze reis die mijn vader ging maken zelf te mogen doen, de laatst zorg die ik hem nog kon geven..

En dan komt het moment waar ieder kind bang voor is, dan moet je je vader overdragen en toevertrouwen aan de bron, wie of wat dat ook mogen zijn..
Ik weet zeker dat de rugzak die iedereen die hem lief had heeft meegegeven vol warmte, liefde en alle andere dingen wat een mens nodig heeft, genoeg zal zijn tot aan ons “weerzien”, want een ding is zeker “afscheid nemen bestaat niet, het is een tot ziens”

Muziek was zijn lust en zijn leven, hij heeft 42 jaar in een band gespeeld en heeft een eigen muzikaal nummer geschreven “Marielle” waar ik erg trots op ben.
Dit nummer hebben we in de laatste weken nog samen opgenomen, hij op de gitaar en ik achter de drum wat ook een passie is van mij.
Je was altijd heel bescheiden en hebt me nog meegegeven dat je bij het afscheid niet wilde dat ik zou zeggen hoe een fantastische lieve vader je was, dat geldt immers voor elke kind waren jouw woorden.
Nu is dan toch de tijd gekomen dat de hele wereld mag weten: 


Pap..je bent een deel van mij, deze website draag ik op aan jou...LOVE YOU